Over ons

Ger Boersma heeft een jarenlange ervaring in retail, e-commerce en omzetting van digitale distributiemodellen bij grote internationale ondernemingen, zowel op directie- als consultancyniveau. Samen met de zusterorganisatie VertilinQ ligt de focus op digitale 2B en 2C oplossingen voor zowel logistieke bedrijven, producent, merk als retailer. We combineren de succesvolle ervaring vanuit de retailwereld met de slimme mogelijkheden die de e-wereld biedt om meer omzet en winst te maken. On-en offline groeit naadloos naar elkaar toe. Crossborder, multichannel, omnichannel en customer centric-management zijn de nieuwe toverwoorden, maar hoe pak je dat nu aan?

In die aanpak zijn we goed, lastige en complexe processen worden in begrijpelijke taal omgezet. Bewezen concepten, informeel, resultaatgedreven, analytisch en internationaal georiënteerd. Onze teams begeleiden merken en retailers op een professionele wijze in de digitale uitdagingen die de huidige tijd biedt. We ondersteunen in de operatie en leren je mensen hoe het werkt. 

De toekomst van handel en retail is de naadloze digitale integratie van online en offline commercie waarbij de klant volledig centraal staat. Om dat te kunnen realiseren zijn moderne softwaresystemen onontbeerlijk. Met mijn jarenlange ervaring in consultancy, retail, handel en de jarenlange ervaring in softwareontwikkeling van het team van WebIQ hebben we hiervoor een platform ontwikkeld dat zijn sporen heeft verdiend. Er  draaien meer dan 300 bedrijven op deze techniek en het platform heeft zich tot een ERP voor logistiek, producent, merk en retailer ontwikkeld. VertilinQ biedt een platform waarin on&offline - inclusief PIM, CMS, POS, CRM, reporting - vanuit 1 systeem naadloos wordt aangestuurd. 

Ger is auteur van het Boek Retail in oorlog