Cases

Op deze pagina vind je een aantal cases van bedrijven die via het zusterbedrijf VertilinQ - WebIQ het ShopIQ platform operationeel inzetten. Klik op het beeld en je wordt doorgelinkt naar de cases of websites-shops.

 

Het ShopIQ platform is inzetbaar in retail, wholesale, reiswereld, logistiek, bouw van configuratoren, in- en outstore video mapping en nog tientallen andere takken van 'sport'. Ook deze 65 innovaties worden real-time vanuit het platform aangestuurd.

Met de meubelretail gaat het goed, het aantal winkels neemt dan wel af maar de omzet groeit. Rabo geeft in haar 'cijfers en trends' een helder overzicht. Ook ABN doet een duit in het zakje en benoemt ook snellere leveringen voor de industrie. QRM staat dan voor Quick Response Manufacturing, een thema dat vooral voor jongeren steeds belangrijker wordt, 12 weken op een bank wachten is niet meer van deze tijd. Onze klant BySidde biedt de mogelijkheid je bank zelf via de configurator samen te stellen, binnen een week wordt de bank bij je thuisbezorgd en geplaatst. De milieuvriendeljke verpakking wordt weer meegenomen en hergebruikt. Volop innovatie!